Turku

Tällä sivulla on listattuna kaupungin tapahtumat lisäysjärjestyksessä. Parhaiten näet tapahtumat joko kalenterista tai tapahtumalistasta.

Keltanokkabileet 2014 - Asian Express

Päivämäärä: 
11.09.2014 - 16:30
Tyyppi: 
Rastikierros
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Samppalinnan kenttä & Börs Night Club

KELTANOKKABILEET 2014 - ASIAN EXPRESS

Bambukarhut, Hello Kitty, Totoro, Dragon Ball Z, siperiantiikeri vai kenties jotain eksoottista Intiasta? Hyppää Asian expressin kyytiin ja matkaa mystiseen Kauko-Itään! Uusiin opiskelukavereihin tutustuaan tänä vuonna Keltanokkabileissä siis Aasian malliin! Pukeudu joksikin Aasian innoittamaksi hahmoksi ja ilmoita joukkueesi Keltanokkabileisiin!

Punanenäbileet

Päivämäärä: 
11.09.2014 - 19:00
Tyyppi: 
Bileet
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Börs Night Club

PUNANENÄBILEET - LUKUVUODEN STARTTI!

Punanenäbileet - tuo legendaaristen Keltanokkabileiden perillinen - pitää huolen siitä, että vanhemmillakin opiskelijoilla alkaa lukuvuosi mukavasti. Eli jos oma nokkasi on vuosien saatossa jo ehtinyt muuttua keltaisesta punaiseksi ja Turku tullut tutuksi, saavu fiilistelemään syksyn ja uuden lukuvuoden alkua Punanenäbileisiin sillä välin, kun keltanokat kiertävät rastikierroksellaan.

LIPUT:

FunkTIO 15.0

Päivämäärä: 
04.09.2014 - 18:00
Tyyppi: 
Rastikierros
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Seppis & Börs Night Club

FunkTIO on täällä taas! Tuttuun tapaan ohjelmaan kuuluu takuuvarmasti viihdyttävä ja massiivinen rastikierros. Kerää oma 3-5 hengen joukkue ja ilmoittaudu toimistoille (ICT tai Seppis). Pienemmälläkin porukalla voi lähteä mukaan, jolloin sinut/teidät yhdistetään sopivasti muihin vajaamiehitettyihin joukkueisiin.

Ilmoittautuminen FunkTIOon loppuu torstaina 4.9 klo 12.00 tai niin kauan kuin paikkoja riittää.
Hinta 4€(jäsen) ja 6€(ei-jäsen) maksu tapahtuu käteisellä toimistoille.

Mat.-luonn. tiedekunnan legendaarinen SyysStartti

Päivämäärä: 
03.09.2014 - 22:00
Tyyppi: 
Bileet
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Börs Night Club

On jälleen aika aloittaa opiskeluvuosi räväkästi SyysStartin merkeissä! Tämähän tarkoittaa sitä, että kokoamme saman katon alle mestarit, harjoittelijat, mahtavaa menoa ja livemusiikkia.

SyysStartti kutsuu jälleen kaikki uudet ja vanhat opiskelijat juhlistamaan syksyn alkua 3.9. Börs Night Clubiin. Tätä ei kannata missata! Meno ei takuulla hyydy, kun illan livemusiikista pitää huolen Alice Airbuzz. https://www.facebook.com/AliceAirbuzz

Julkaise syötteitä