Turku

Tällä sivulla on listattuna kaupungin tapahtumat lisäysjärjestyksessä. Parhaiten näet tapahtumat joko kalenterista tai tapahtumalistasta.

VAPPUNAAMARIT PRE PARTY

Päivämäärä: 
29.04.2015 - 22:00
Tyyppi: 
Bileet
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Showroom Bar & Club Turku

CampusRun-jatkobileet Showroomissa

Päivämäärä: 
28.04.2015 - 22:00
Tyyppi: 
Bileet
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Showroom

Vappuviikon vauhdikkaimmat opiskelijakemut juhlitaan Showroomissa! Etkot CampusRunilla, opiskelijoiden omassa viestijuoksutapahtumassa!

Tylypahkabileet

Päivämäärä: 
22.04.2015 - 22:00
Tyyppi: 
Bileet
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Night club Marilyn

Nyt on aika kaivaa esille potter-lasit, taikasauva ja viitta, nimitäin Kritiikki ja Synapsi järjestävät yhteisbileet Night Club Marilynissa keskiviikkona 22.4. Tule ottamaan varaslähtö vappuun viittasankareiden kanssa!

Ohjelmana bileissä on asukilpailu, jossa tietysti voittaja palkitaan hienolla palkinnolla. Bileissä on myös oma drinkkinsä, opiskelijahintaan tietysti. Nopeimmille bilettäjille hieno haalarimerkki!

MITÄ: Harry Potter bileet
MISSÄ: Night club Marilyn
MILLOIN: 22.4 klo 22 alkaen
HINTA: 3€
MIKSI: super hieno haalarimerkki, halvat virvokkeet ja kilpailut!!

Polkuauto Grand Prix

Päivämäärä: 
23.04.2015 - 17:00
Tyyppi: 
Bileet
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Varvintori @ Night Club Marilyn

Varmoja kevään merkkejä ovat muuttolinnut, lämmittävä aurinko, lumien keskeltä paljastuvat koiran kakat ja tietenkin Turun Insinööriopiskelijoiden järjestämä POLKUAUTO GRAND PRIX!

Jo viidennentoista kerran ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua, kun eri opiskelijayhdistysten edustajat ottavat mittaa toisistaan hurjassa polkuautokilpailussa. Tämä spektaakkelimainen kilpailu käydään aiempien vuosien tapaan Varvintorilla, ajankohdan ollessa 23. huhtikuuta klo 17-21!

Julkaise syötteitä