Turku

Tällä sivulla on listattuna kaupungin tapahtumat lisäysjärjestyksessä. Parhaiten näet tapahtumat joko kalenterista tai tapahtumalistasta.

Lääkiksen pääsykoebileet

Päivämäärä: 
20.05.2015 - 22:00
Tyyppi: 
Bileet
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Night Club Marilyn, Eerikinkatu 19

Lukeminen on vihdoin ohi. Olo on tyhjä. Mitä normaalit ihmiset tekevät vapaa- aikanaan? Miten saan päiväni kulumaan ilman kaikkia ihania, jo ulkoa opittuja kirjoja?

Stressin täyttämä kevät lähenee loppuaan, ja mikä olisikaan parempi tapa palkita itsensä päättyneestä luku- urakasta kuin perinteiset pääsykoebileet!

KESÄKESKIVIIKOT 2015 AVAJAISET

Päivämäärä: 
20.05.2015 - 22:00
Tyyppi: 
Bileet
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Showroom Bar & Club Turku

KESÄKESKIVIIKOT 2015 TURKUSUOMENMIAMI
Kesän kovin keskiviikko-klubi avaa ovensa 20.5
Esiintyjinä:
Cris Case (HKI)
Laz Perkins (HKI)
Hosted by Anniina Raittinen
Sisäänpääsy 3€
K-18

Linnankatu 18 Turku Showroom Bar & Club

Rännibileet Vol. 2 - R.A.K.S.A

Päivämäärä: 
13.05.2015 - 22:00
Tyyppi: 
Bileet
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Showroom

Jo perinteeksi (kyllä, 2. kerta on perinne, 3. kerta on legendaarinen) muodostunut bilesarja Rännibileet saavat jatkoa kun Savo-Karjalainen Osakunta ja Digit ry yhdistävät voimansa Rännibileet Vol. 2 - R.A.K.S.A:n merkeissä.

Bileiden teema pyörii tällä kertaa raksan ympärillä jota korostavat illan aikana myynnissä oleva peltikatto -shotti sekä tunnin välein (aina .30) tapahtuva betonimylly, jotka ovat jokaisen rakennustyön peruskulmakiviä.

Nappaa siis (rakennustyömaa)haalarit päällesi ja tule mylläämään parhaassa seurassa Turun parhaaseen yökerhoon Showroomiin!

VAKAVAt pääsykoebileet

Päivämäärä: 
05.05.2015 - 22:00
Tyyppi: 
Bileet
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Showroom

Hei sinä VAKAVA-kokeeseen pänttäävä tulevaisuuden kasvatustieteilijä! Ovatko artikkelit luettu jo aivan puhki? Oletko lopenkyllästynyt kasvatustieteen sanastoon ja lasket jo tunteja siihen, että saat viskata pääsykoemateriaalin ilmaan ja pyyhkiä sen pois päiväjärjestyksestä? Enää pieni hetki ja pääset nollaamaan.

Teitä tulevia kanssaopiskelijoitamme varten Opex ja Katko järjestävät Vakavat pääsykoebileet, ja haluamme juuri sinut mukaan juhlimaan!

Julkaise syötteitä