Turku

Tällä sivulla on listattuna kaupungin tapahtumat lisäysjärjestyksessä. Parhaiten näet tapahtumat joko kalenterista tai tapahtumalistasta.

HybridiSpeksin promobileet 18.3

Päivämäärä: 
18.03.2015 - 21:00
Tyyppi: 
Bileet
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Night Club Marilyn

HybridiSpeksi on vihdoin täällä!

Ensimmäistä kertaa toteutettu Turun yliopiston matemaattis- luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden speksi on tullut jäädäkseen! Tätä ennennäkemätöntä spektaakkelia ja sen tunnelmia pääsee nyt tunnustelemaan keskiviikkona 18.3 kello 21.00 alkaen Night Club Marilyniin.

St Patrick's Day party

Päivämäärä: 
18.03.2015 - 22:00
Tyyppi: 
Bileet
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Night Club Marilyn

It is time to unleash your inner Irish as Anglica and ESN have joined forces to organize an epic Saint Patrick’s Day party! What better way to spend your Wednesday night than partying in the spirit of the land of endless whiskey, beer and potatoes? So put on your most fabulous green outfit, rock that ginger hair and show your Celtic spirit! The best outfit will be rewarded so be sure to make your way to Marilyn!

WHAT: St Partick’s Day party
WHERE: Night Club Marilyn
WHEN: Wednesday, March 18th at 10pm
HOW MUCH: 3€
WHY: Ireland! Beer! Party!

ESPN - Epic Sport Party Night

Päivämäärä: 
05.02.2015 - 22:00
Tyyppi: 
Bileet
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Apollo Nightclub

EPIC SPORT PARTY NIGHT – vuoden mielettömin loppuottelu

Torstaina 5.3 on aika tehdä taas historiaa, kun suuri joukko urheilufanaatikoita kerää kasaan lempitiiminsä ja suuntaa hyökkäyksensä kohti Turun omaa Hartwall Arenaa, Apolloa. Epic Sport Party Night virittää tunnelmaan koko juhlakansan ja saa vannoutuneimmankin penkkiurheilijan testaamaan oman suorituskykynsä, kun Ulkkis ja MK luovat puitteet vuoden kosteimmille jälkipeleille! Ja lisää väriä bileisiin on tuomassa myös Katko, punaisissa haalareissaan.

Viikset & Tissit -Bileet

Päivämäärä: 
04.03.2015 - 22:00
Tyyppi: 
Bileet
Kaupunki: 
Turku
Tapahtumapaikka: 
Vegas Nightclub, Eerikinkatu 19, 20100 Turku, Finland

Tule kokemaan viiksien ja tissien täydellinen liitto. Rankan bilettämisen ohessa pientä toimintaa, mahdollisesti kilpailuja sekä parasta seuraa koko valtakunnassa.

Bileiden hinta 3€ ei paljon kukkaroa rasita ja helpottaa omaatuntoa, sillä bileiden päätarkoitus on kerätä rahaa Roosa-nauha keräykseeen(http://www.cancer.fi/roosanauha/). Nyt siis hyvällä omatunnolla bilettämään!

== Koko voitto menee hyväntekeväisyyteen.

Nopeimmille kehvelin hieno haalarimerkki!

Julkaise syötteitä